Nytt trassel..

Nya hyllemor och nytt trassel! Några har frågat varför namnet Hyllemor? Vad är det för något ? Nu ska ni få höra : Det var en gång .... Nä skojade bara;) Hyllemor är ett kvinnligt andeväsen som lever under fläderträden. Hyllemor finns under fläderträdet för att skydda trädet från att nån ska bryta grenarna eller vålla sjukdomar. En motsvarighet är askefrun som håller till i askträd.Så har ni ett fläderträd och vill ha hyllemor ute då kan ni sätta henne i en glasburk eller lykta så "skyddar" hon erat träd ;)Så nu har våra nya tanter fått grönt trassel att sitta i , precis som hon sitter i gräset. Kram och tack för att NI tittar in.

Huvudvärk

Jag vet ju att man ska dricka massor av vatten när man har tränat! Jag dricker minst 1,5 liter om dagen. Viktigast för mig är under träning och efter träning och inför "tankning " av Tysabri är ju H2O. Vad gjorde jag då igår ? Jo slarvade med vattnet och då imorse vaknade jag 06.00 med migrän ;( Kände mig som min dotters guldfisk. Jag "simmade" runt runt och hittade varken ut eller in i denna bubbla. Gick och la mig och vaknade halv 11. Kände mig som tur var mycket bättre;). Det är ju sportlov och då kan man ju inte stupa. Idag var det VÅR och imorgon ska jag visa nya Hyllemor med nytt "trassel" som tanterna sitter i .... Kram på er!

Träning med dottern

Idag var det en riktig rolig dag! Det är ju sportlov denna vecka och då under denna vecka får ungdomar 13-19 år träna för 10 kr på Friskis och Svettis. Jätteroligt! Min dotter som är 14 år hängde med idag:). Vi tränade i gymmet och gick på löpbandet. Jag har haft en liten " ovän" på gymmet som brukar stirra blint på mig ...... När jag började träna för 1år sedan så fick man ett skräddarsytt träningsprogram. Så när vi gick runt och prövade maskinerna så mötte jag min fiende! Det är en maskin som man hänger i med armarna och sedan ska man dra upp benen. Bakom ryggen finns det en halv pilatesboll. Jag orkade inte den! Det gick bara inte. Grrrrrrrr jag som är så "tjurig" blev direkt ovän med denna . Så nu har vi ett litet ont öga till varandra. Tills idag. Mamma, sa min dotter! Våga utmana ödet .... Va ? Jag ? Nä , det går inte. Eller? Så jag gick rakt emot maskinen och tänkte:Jag måste våga testa igen. Så det gjorde jag och segrade ;)Ibland behöver man sparken i rumpan. Sedan åkte hela familjen på bio och såg "Små citroner gula" Jag tyckte om filmen , bra familjefilm. Mycket skratt och såklart tårar. Det tillhör livet. ❤

Visa fler inlägg