Hitta inspiration till träning

Senaste Amelia kan man hitta 22 motivationer!! Jaha BEHÖVER man såååå många ? Känns mäktigt att bara läsa allt ... Men jag lyckades fastna med det här med att träna med barnen . Eftersom jag inte kunde gå på rätt lång tid så försvann min vikt och muskler . Så jag tränade på reab och hemma . Yoga bollen är ett jättebra redskap att träna både balans och styrka , där kan barnen vara med ( beroende på ålder) men det funkade bra med mina . Sen har jag träningscykel , mina barn coachade mig igenom ett pass på intervall, wii spelet som är så kul ! Både min man och barn hängt med på mina promenader för att träna gången och uthålligheten . Perfekt stund för att prata !!! Men passa på att säga det viktigaste först för på slutet är inte jag iallafall så talför ... Ha ha ;). Sedan nu i tidningen stod det om YOGA familj . Friskis och Svettis har det på vissa anläggningar. Passet inriktad på barn mellan 6-12 år m en vuxen . Själv tränar jag på Friskis och Svettis , jag nyttjar FAR recept som man kan få genom sjukgymnasten . För mig kostar det 600 kr för 3 månader . Perfekt !! Ska kolla upp det här med yoga familj . Som jag har sagt förut ; att alla har olika förutsättningar , alla kan träna . Bara att man lyssnar på sin KROPP och KNOPP, det ska inte göra ont att träna men det är inte farligt om det känns ...nu ska jag också visa mina Hyllemor som har blivit målade . Imorgon blir blomman röd och håret lackat. Vad tycker ni ? En stor kram till er alla.

Putsa våra små..

Hyllemor ! Idag ska jag putsa och ta bort lite kanter. Det blir alltid lite extra . Jag använder väldigt fint sandpapper. Hyllemor har sina små skavanker men det har även människan och vi gillar dem :) Efter det ska vi måla dem med kroppsfärg från panduro. Välja hårfärg och imorgon lackas .. Och sedan på fredag ska vi "slå " in dem i små påsar. Drumvirvel ...... Klara !!!! Visar löpande bilder . Kram runt halsen ❤️

Att drabbas ..

Att få MS eller en sjukdom drabbar ju inte bara dig som person utan alla nära och kära påverkas också på ett eller annat sätt. Ms drabbas man också oftast när man är i starten av livet eller mitt i livet (som jag själv)man kanske ska träffa sin livskärlek, karriär och barn. Då knackar MS på dörren . Själv försökte jag "stänga" dörren men den knackade på igen och igen .... Efter man fått en diagnos så måste man falla i gropen ; få ut sin sorg , ilska, rädsla. Sen kan man stegvis klättra upp för att bearbeta framtiden . Många som får en diagnos kan förneka sin sjukdom och lever vidare till nästa stop och nästa stop. Det funkar aldrig . Oftast finns det 2 fallgropar : att KÄNNA sig beroende av folk hela tiden eller VILJA ha hjälp hela tiden . Inget av dem är bra . Ibland måste man ta emot hjälp och ibland behöver man en "spark" i rumpan :). Bästa är att man hittar en bra gemensam lösning tillsammans . Kram och ha en fantastisk dag !!

Visa fler inlägg