Halloween

Tycker det har varit halloween hela helgen, det plingar lite då och då så även idag då eftersom det är IDAG det är halloween.

Vi själva har ätit rolig halloween pasta och pumpatårta till efterrätt. Är lite trött i mitt öga idag och jag vet inte om det är för att vi ändrat klockan eller om det är bara en trötthet av mörker och kommande kyla.
Snö är på ingång också ....
Maken R och äldsta sonen E bytte däck i helgen på ena bilen eftersom jag ska jobba på torsdag och behöver bilen.

Ha en fin halloween 🎃

Tid

Tid är dyrbar, tid är guldvärd, tid är så mycket mer än bara tid.

Glöm därför inte att dra tillbaka TIDEN ikväll för nu är sommartid över och vi går rakt in i mörkret. Jobbigt att hålla på fram och tillbaka med tiden. Det är så mycket olika budskap varför vi gör detta att det känns som att man bara gör som man har blivit tillsagd...

Skjussade mina äldsta till högskoleprovet imorse och sedan åkte jag hem och la mig igen. Vaknade av att lilla E väckte mig, halv 11. Då hade jag huvudvärk från helvetet....
Hade redan igår men jag tror att mina diskbråck i nacken spökar för jag kan vakna av ett knak eller stelhet på natten. Riktigt obehagligt ibland känns det som att nacken ska gå av. Ska ju göra MR om 1 1/2 vecka och får väl då också veta hur det är med nacken ....
Usch det är så jobbigt att göra MR . 90 minuter i tunneln eller min stjärnhimmel som jag kallar den.

Kram

Fasad

Halloween innebär fest, god mat och att klä ut sig. Här i Sverige är väl inte temat så stort, som i USA tex men det finns i nästan varje butik olika masker och kläder.
Det får mig att tänka på hur många människor det är som bär "masker" varje dag ? En fasad av hur egentligen man mår eller vem man är.
Nån som känner igen sig ?
Jag gör det. Ibland utstrålar jag någonting som jag inte känner. Omedvetet.
Hur många har fått frågan :
- hur mår du eller hur är läget ?
Snabbt svarar man :
- bra.
En kollega till mig vet mitt liv och jag vet hennes liv, inte allt men tillräckligt för att vi ska förstå varandra när vi snabbt säger; Bra!! Då kan vi skratta och säga : eller hur.
Ibland orkar man bara inte prata om det.

En människa som lever med ms är van att den har många olika ansikten. Det kan ändra sig så snabbt. Både på gott och ont. Vi tar på oss masker varje dag och trär in i olika roller på jobbet, vänner, familjen eller på träningen.
Varför är det så ?
Tror att det är för att människor vill passa in eller att man tror att människor förväntar sig att DU ska vara en sorts person och DU drar på dig masken och kliver in på scenen. Tadaaaaaa!!!
The show must go on ❤️

Visa fler inlägg