Dalarna

Vi är i Dalarna på landet och har det bra i några dagar. 

Vädret är lite si och sådär men vi njuter av lugnet och försöker inte att känna en rastlöshet. Värre för barnen.

Midsommar firandet här är verkligen ett firande att vara med om. Vi såg en resning av en midsommarstång och det är verkligen en teknik. 
Skriver några rader snabbt för våran täckning är usel just nu, gick ner till stranden för att skriva. 
Ta hand in er❤️

Ny dos

Då sitter man här då igen ..


Min "cocktail"är nu insatt och nu väntar jag att droppe för droppe ska sätta ny energi i min kropp. Känner mig lite trött men tacksam över att jag har min broms som ändå gör att jag fungerar i vardagen för framtiden vet jag inget om. Liksom DU fast jag har en sjukdom som gör att mitt liv är annorlunda. 
Annorlunda behöver inte vara negativt men sjukdomar är inte positiva hur vi än vänder på det.
 Idag ska jag få svar på mitt JC prov och jag hoppas att det är negativt fortfarande för annars vet jag inte vad neurologerna bjuder på..
Ett bromsbyte innebär ju precis ett byte av något som har fungerat och det är ju en omständighet att byta och få sin kropp att acceptera och ta emot det nya. Tankarna finns ju eftersom jag har haft min broms nu i 86 doser. Kommer jag att få uppleva 100 doser ? Det ska jag "fira"med tårta isånnafall ❤️

Kram på er 

Fötter

Oj vad det värker i mina fötter ...


Jobbat idag och vi har ju rea, kunderna njuter av solsken och att handla billigare så mycket att hela reashopparna rasar och provrummen blir överfyllda. 
Jätteroligt så länge det inte ligger kläder på golvet, lämnade kläder i provhytten och respekten att ta upp ett plagg från golvet när man själv har haft ner det...
Ska det vara så svårt ?
Handen på hjärtat nu mina vänner : 
Vilka Av "no no "dessa är ni "skyldiga" till ?

Vi som jobbar i Handels är också människor och inte robotar. Tänk vilken service vi skulle kunna ge om vi fick slippa allt det där onödiga. För ni kliver väl inte på Era kläder hemma eller släpper ner kläderna på golvet ?
Eller ? 

Mina fötter värker, huvudet är trött och händerna är torra som fnöske MEN jag tycker fortfarande om mitt jobb och går dit med ett leende MEN nästa gång ni tappar något,provat något så ta upp det och ta med dig plaggen ut. Jag lovar att vi kommer att ge er ett xtra leende❤️

Tack ❤️

Visa fler inlägg