Vissa dagar

Ska man inte bara gå upp ...


Sitter på avdelningen och får min cocktail efter fem stick !!
Daaaaa brukar inte tycka att sticken gör ont  men idag var tydligen min kropp verkligen känslig och det var ingen behaglig känsla när det vart stick efter stick. 
Nu sitter den där iallafall och jag ser droppe för droppe faller ner och går in i min kropp, "giftet" förvandlas sedan till hårda soldater som ska skydda det friska..
Stå på er nu mina soldater. 

Lilla E skulle få skjuss idag till skolan men det ville inte våran stora bil, den hade ingen fart att bjuda på utan rullade sakta fram.
Verkstad !!! Dyra pengar ???
Kan summera av dessa två dagar att det blev ingen bra start .

Kram till Er och njut av solen ☀️

Tiden

Sommartid ... 


Hmmm inte riktigt vad jag önskade att få sova en timme mindre.
Sömnen har varit lite sisådär för E diabetes har "lekt" lite med oss och några nätter har varit tuffa. Känns så hemskt att behöva väcka henne några gånger för att det är för högt eller för lågt...
Fan vad jag hatar diabetes just nu MEN det finns inget att göra utan bara att leva vidare. Hur kan man förlika sig med att hon har fått en livssjukdom och hon kämpar varje minut för att livet ska levas.
Så jävla orättvist. 

Jag har all respekt för alla diabetiker som lever med denna sjukdom. Ni är hjältar allihopa. Ni föräldrar som vakar, räknar, stöttar, torkar tårar och är där varje dag/ kväll. Finner inga ord.
Jag finner min styrka i att se E varje dag att hon går vidare och lär sig mer och mer om sin sjukdom. 
Jag önskar att jag kunde ta skiten ifrån henne, det är väl våran roll som förälder att "skydda" sina barn ? 
Tyvärr gick det inte denna gång ...❤️

Rocka

Rocka sockor idag !!!

Visa att vi är olika och ändå unika med att vara "annorlunda" 

Tycker det är en härlig dag med ett härligt tema. Det är fint med att det finns olikheter och vi ska uppskatta människor med Down Sydrom att se dessa människor med detta handikapp, lära sig av dem, våga prata och våga fråga hur deras vardag ser ut. 
Istället för att ta avstånd och gömma oss. 

Så rocka på mina vänner !!!

Visa fler inlägg