Diabetes !!

  • Idag är det diabetesdagen och äntligen har diabetesen fått en egen GALA. En gala för insamling till denna sjukdom som drabbar två barn om dagen, en livslång sjukdom och ett otroligt ansvar som drabbar enskild person och familj. Våran dotter E drabbades av diabetes 12/12-16, hon insjuknade svårt och vi alla fick en riktig käftsmäll.  Framför allt hon själv.  Hon är min vardagshjälte och en förebild för andra med diabetes 1. Jag vet att hon vill slänga insulinpennan i väggen ibland och tröttnar på allt räknade men jag vet också att hon är duktig på att ta upp pennan och fortsätta sin kamp.
Idag har det samlats flera hundra ansikten till denna sjukdom. En sjukdom som vissa rycker på axlarna åt men det är dax att stå upp för denna sjukdom det går att leva ett bra liv,fullt ut MEN det behövs pengar för att vi ska finna ett bot till denna tuffa resa. 
Kom igen nu, va med oss ikväll. Skänk en tia det har alla i sin ficka skramlande och ju fler det blir desto större chans har vi att nå vårt mål!!!! 
9000597 barndiabetes , swisch . 
Puss och kram💙 (null)