Halloween

Vi var med som värd för karamellkungen "godisjakten ". Första gången vi var med och det var sammanlagt 300 hushåll över hela landet. Vi hade olika ledtrådar som släpptes varje halvtimme. Spännande !!
Vi hade spökat utanför vårt hus och sedan var det två små söta, läskiga häxor som kom och hämtade 2 kilo godis !
-bus eller karamellkungen !
-karamellkungen, såklart svarade vi !!
Så gulligt och hemskt läskigt såklart ......

Nu börjar det ta sig hemma med renoveringen, "lite" listor, kontakter, försäljning av våra luckor är kvar och ett skåp. 
Sedan lite målning av hall, kök och trapp men det är små ytor.  Så himla roligt och jag är så glad och stolt att även kidsen är med och hjälper till med det dem kan och har tid med.
Bästa ❤️❤️

Idag jobbade jag och eftersom jag jobbade em så tränade jag och minsta dottern E med hennes kompis A på förmiddagen och sedan vart det jobb med en löningshelg. Tiden gick sååååå för det var mycket att göra hela tiden.
Love it!!
(null)

(null)

Telefonsamtal

Svarade i telefonen igår eftermiddag och var helt ovetande vad det samtalet skulle innehålla. 

 
-Hej Malin, det här är Virginja från neurologen i Huddinge. 
-Hej! Svarade jag och tänkte medans,vad är det nu?
-jo, jag ringer angående din huvudvärk och har nu konsulterat och läst olika inslag om huvudvärk, jag blir orolig över att du har sån kraftig huvudvärk och sedan ådran att jag vill att du åker in imorgon (lördag) på en akut CT-skalle...
En klump i magen bildades och jag svarade: 
-kan inte det väntas till på tisdag, jag är ledig då.?
-Nej, tänk om det händer något ? Vill inte riskera någonting , det kan vara en tromb eller dylikt.  Jag fixar pappren och remiss, du är där klockan nio. 
-ok svarade jag. Hon lät så allvarlig. Tänkte lite lugnt ändå att det var ju bra att hon ringde men förstod också allvaret om det nu skulle vara något. 

Jag och äldsta dottern åkte till akuten, där fick vi vänta tre timmar på att jag skulle få komma emellan . Dem tog 5 rör med blod, EKG och sedan satte dem nål för kontrast.
Kom in sedan på röntgen och skulle göra undersökningen och hon förklarade att vid kontrast kunde det kännas vid insprutning av kontrast och att det känns som jag skulle kissa på mig ...obehagligt men varade endast i tio sekunder. 
Nu har jag ju gjort kontrast tidigare men sköterskan sade att den här gången känns det  annorlunda eftersom dem skulle in i hjärnbalken ...
Jag kände smärtan och "nödigheten" men det gick bra. Sedan väntan igen , för min neurolog ville att jag skulle vänta på svaret och ha en dialog med den andra neurologen.

Hon kom och vi gick in i ett rum. 
Tystnad uppstod : 
-vi har inte hittat något avvikande utan du ska få medicin i förebyggande syfte för din migrän. Du får pröva den och se om den fungerar, vi har tagit EKG och ditt hjärta tål denna medicin. 
Jag konsulterar med Virginja och vi återkopplar om en månad eller tidigare om du blir sämre eller mår dåligt. 
-Tack , svarade jag . Tack så mycket.
Glad och tom från att det var allvarligt till en ny medicin fick mig att tänka åter på att livet är så jäkla skört ... Ett ytterligare beslut hade räddat mitt liv eller som idag att jag fick gå hem. ❤️Tack E för att du hängde med mig idag😘
  (null)
Visa fler inlägg