Gott nytt år !

(null)

Tack för det här året mina kära läsare och vänner. 
Tack för att ni har stöttat oss med pepp och att ni köpte våra armband. 
Tack vare er kan jag skänka en summa idag till neurogåvan Frökenms. (Ni får kika in under dagen för att få se summan )
Tack för allt ❣️
Idag är det nyårsafton och faktiskt våran bröllopsdag, 21 år tillsammans och 25 år som förlovade. Herregud vad tog tiden ivägen....
Vi som är så "unga". 
Året som har varit har innehållit många tunga stunder och saknad över att ha förlorar någon man tycker väldigt mycket om. Stunder av sjukdomar och insikt åter att livet bjuder på överraskningar. Det har även innehållit resor, upplevelser och skratt men under 2019 vill jag ha ett annorlunda år. Det är inget som bara kommer utan man måste skapa det själv. Så vi får se under dem här 365 dagarna vad jag hittar på, året är som ett vitt papper: blankt och tomt. Jag hoppas att ni är med mig under detta år, det värmer mitt hjärta otroligt mycket. 
Så GOTT NYTT ÅR till er från mig, hoppas och tror att ni alla får en härlig kväll. 
Puss och kram . 


God jul

Önskar er alla en riktig GOD JUL som innehåller allt som ni önskar. 

Vi fick snö iallafall här i Stockholm, ligger så fint på marken och det lyser upp lite i mörkret. Fast vi går nu mot ljusare tider. 
Var på kyrkogården idag och tände för mina nära och kära som inte finns med oss idag men för alltid i mitt hjärta. En sån fridfull plats och en tystnad som är slående. En plats som jag själv vill ligga på när det är dags ....
Det finns en gång på kyrkogården som är otroligt vacker oavsett om det är vinter, vår, höst eller sommar. "Livets gång"som jag kallar den , den vägen går till dem flesta platserna. Stannar upp varje gång när jag är där. 

Nu är det uppesittarkväll och vi är laddade med Bingolotto, lite godis, frukt och ska försöka hålla mig vaken ... 

God jul på er allesammans 🎅🏼🤶🏻och en massa kramar till er från mig.  (null)
Visa fler inlägg