Svårt

(null)

Titta på mina bilder i telefonen, ska rensa lite...

Det är fortfarande svårt att titta på bilderna med Evert. Sista bilden som vi satt tillsammans på bänken i Dalarna i somras, innan jag och familjen åkte hem till Stockholm. Bilden är så fin. ❤️
Jag ler och fortsätter att titta på bilderna från begravningen, vackra blommor och en massa ljus. 
Gröna kvistar, grankottar och så många tårar från oss alla. Du är så saknad och Det känns så tomt och ofattbart att du inte kommer att vara där i sommar när vi kommer. Alla minnen är kvar och ditt hus är kvar och jag kommer att komma till din eviga plats på kyrkogården trots att jag vet att du är någon annanstan, du var inte "typen" som var stilla. 
Du är bland den gröna skogen och uppe i den blåa himlen.  Nu Vill jag bara krama om dig men det finns ingen stege till himlen. ...
Tårarna kommer och jag torkar bort dem för jag vet att du inte ville att jag skulle gråta men det är svårt att låta bli just nu. 
Tittar på den sista bilden från sommaren igen och jag ler, jag ler för att du är du och jag är jag. 
Fina Evert 💙

Grattis

Hurra hurra för stora E idag, 22 år och det känns ofattbart att jag har så stora barn eftersom jag känner mig inte själv så "gammal". 

Som alla mammor kommer man ihåg sina förlossningar både med smärta och lycka, EN obeskrivlig känsla att efter timmar med en smärta och sedan kommer den lilla upp på magen och det jobbiga är som "bortblåst". Fantastiskt att jag har varit med om det tre gånger. 
En riktig gåva ❤️
Idag blir det middag ute, Tapas resturang Pinchos ska bli så mysigt att vi äter ute. Jag hoppas att Du även under dagen får lite grattis och hurra av dina vänner.  Till dig E vill jag säga att jag är stolt och glad att du är du och jag hoppas och tror att du når dina drömmar. Du vet var vi finns om du behöver oss, jag är så stolt att få vara din mamma. 

Puss och kram på födelsedagen  (null)

Fira

Lördag eftermiddag och jag skulle bli firad "igen".
 
Först var vi och åt på en Tapasresturang, det var ett jättemysigt ställe på söder och god mat. Blev lite stressad dock när servitrisen ville verkligen efter två timmar att vi skulle gå. Det gjorde hon demonstrativt genom att lägga notblocket på bordet och gav en suck. Det var verkligen stress på att få iväg gästerna och sedan in med nya. 
Roligast med att fylla "stort"är att jag fick olika upplevelsepresenter och igår var det dax att lösa in en upplevelse. 
Så igår var jag och mina tjejkompisar på Pernilla Wahlgrens show "liten kort och tacksam ". Den var jätterolig, gå och se den om Ni har chansen . En riktig höjdare om man säger så. 
Sedan efter showen åkte vi hem till en kompis som väntade på oss med lite mer gott att äta så det blev lite senare än vad jag trodde det skulle bli. När klockan ringde 06.30 på söndag var det så segt att gå upp och jobba men det var bara att stiga upp. Samtidigt är det skönt att sluta tidigt och få lite söndag . 
(null)

(null)

Ha det fint ! 

Visa fler inlägg