Värme

Hur går det där ute med värmen ? 
Står ni ut eller njuter ni ? 

Måste själv säga att det är extremt varmt !!! Och jag som klarar värmen bra tycker att det är faktiskt varmt och jag svettas och känner mig varm och kladdig hela tiden trots en kalldusch då och då. 
Skulle vilja ha just nu en härlig aircondition.
Våran dotter E fyllde ju 20 år i fredags och vi har haft fest hela helgen. I fredags åkte vi kryssning till Mariehamn, mormor var även med och hon vart lyrisk att få träffa Mumin och My. Hon sa själv: 
-herregud vad barnsligt jag bettede mig men jag kunde inte låta bli att krama om dem. 
-haha nej mamma, det är bara att ta chansen och det var inte barnsligt utan riktigt modigt att lyssna på vad DU ville. (Hon är underbar)
I Lördags fick man inte vara hemma förutom när det skulle fixas mat och dukning för sedan var det tjejmiddag. Då gick vi övriga på bio och käkade middag på Ikea ... ja det var faktiskt gott :)
Sedan igår kom släkten och firade E med sång och fina presenter. Underbar och intensiv helg. Idag jobbade jag också och nu ligger jag i soffan nyduschad och försöker hålla mig "kall". Då passar maken på att sätta på Hammarby match och då är det lite svårt att hålla sig lugn....
Ha det fint i solen och drick mycket vatten !!
Stor kram ❤️ (null)

Grattis

Idag fyller du 20 år !  Du tänker systembolag , det sista kvittot på att du får nu göra "allt". Haha om man nu någonsin får göra det? 

Stort grattis till dig min envisa dotter som jag älskar högt i denna stora värld det vill jag ej att du ska glömma. Som mamma ser man nog alltid sina barn "små" trots att man är förståndig nog vet att det inte är så. 
Tiden går sååååå fort och det ser man genom sina barn och helt plötsligt är man inte odödlig längre som man trodde när man var ung. Men det är ju ingenting DU ska tänka på nu, min älskade unge. 
Idag och helgen är din DU kommer att bli firad tre dagar i rad, wow ja det tillhör väl ungdomen. 
Så grattiskramar och pussar på kinden !!
Ha en fantastisk födelsedag med presenter, tårta och skönsång från oss alla. 
Ja må hon leva ...❣️ (null)

Dagar

Blir till veckor och veckor blir till månader och helt "plötsligt" är det ett nytt år. ... 

Idag när jag var hos fotvården och fick min nästa tid så blev det i Oktober !!! Jisses tänkte jag då, höst och kallt kanske dock vackert när löven faller och färgen har bleknat på sina blad.Ålderns baksida även där. 
Det var superskönt att få sina fötter gjorda men kände nu när jag badade att hon hade klippt ner min tånagel alldeles för långt ner så långt ner att man såg att det hade blödig lite. Nu har jag ganska lite känsel i mina fötter så jag tänkte inte på det då så nu vet vi att Även proffsen kan göra fel. 
"No big deal" 
Sedan var jag hos Hanna och pratade, har ni lyssnat på ms-podden ? Om inte så gör det!! Jättetrevlig tjej som själv har ms och tar in olika gäster och idag blev det Frökenms alltså jag. Så roligt att få delta och berätta min resa . Superkul!!
(Och nervöst )
Vi pratade och jag känner nu att jag glömde Bort hälften vad jag ville säga... men så är det. Mitt huvud känns som en karusell det bara snurrar , tänk om jag hade sagt så här eller så där.
 Åh vad jag är hopplös. Nu försöker jag att länka ett avsnitt och hoppas att ni kommer rätt. Skriver sedan när det är dags för mig ❤️. 

(null)


Visa fler inlägg