Triss

Tänk !
Den satt på första försöket , yeeeeeeh!!
Min favvo sköterska var på plats och hon vet hur dem ska tas. ;)
Ska köpa en triss när jag går härifrån. Tänk om jag skulle vinna också ? Vilken dag ❤️
Det är jättelugnt här , sköterskan sa att många hade bokat av för att dem inte orkar komma till avdelningen nu när det är så varmt .Det innebär ju att dem skjuter fram på tankningen och i längden är det ju inte så bra. Nån vecka fungerar ju men värmen fortsätter också. Det någon annan gläds av är för nån annan en pina. 
Nu ska jag tydligen få något papper att fylla i så vi hörs senare ❤️ (null)

Autoimmuna sjukdomar

Jag har MS och yngsta dottern diabetes 1. Två autoimmuna sjukdomar och i denna värme eller hetta tar våra kroppar xtra stryk...

Dottern har i några dagar haft känslan att vara i en bubbla och väldigt trött, sockret har varit lite högre än vanligt och igårkväll ringe jag 1177 och dem sa att vi skulle åka in. Så vi åkte in till akuten och vid 21.30 och var hemma 24. Smidigt och inga direkta köer, dem var effektiva och tog blodprover, blodgaser och urinprov. Hon hade lite socker i urinet och dem trodde det var vätskebrist och denna hetta som påverkade henne. Skönt att det var bra och att vi fick åka hem. Jag sa det till lilla E : 
-varje gång jag/vi får åka hem från sjukhuset är en högvinst, det är så många gånger nu vi har fått varit kvar av olika anledningar. Lilla E vet vad jag pratar om sist blev vi kvar en månad. Då hennes resa började. 

Jag känner ju själv mig trött och tung i kroppen och på tisdag ska jag även tanka min medicin, vi får se hur det går den här gången med tanke på vad som hände sist. 
Håll tummarna 👍🏻👍🏻
(null)

Podd

Jag fick chansen och tog den !
Att prata med Hanna på MS-podden! 
Supertrevlig tjej som själv har ms och har startat denna podd där hon intervjuvar och bjuder in gäster. Ladda gärna ner hennes podd och lyssna mer än gärna på vårat möte. 
Jag var nervös denna stund och tyckte det var lite jobbigt att höra mig själv efteråt. Haha jag som älskar att prata . Det var ett fantastiskt möte som jag kommer att minnas. Tack för möjligheten ❤️

(null)

Visa fler inlägg