Dagar

Någon annanstans ... Det blev hastigt och lustigt landet några dagar. 

En sorg över dalarna när människor omkringen fattas. Visst man kan med en axelryckning låta livet gå vidare men för vissa i min omgivning är det svårare.   Vi som lever får göra det bästa av dem dagar och år vi har kvar. Vi får helt enkelt leva vidare. Det bästa med landet är våran utsikt , så vackert med Siljan och idag blänker det på vattnet när solstrålarna slår mot vattenytan.  En tystnad som inte går att beskriva trots att jag någonstans hör nån mås flyga över Siljan . 

Min mamma som är med oss njuter när vi äter frukost tillsammans. Jag fixar hennes frukost medans dem andra sover lite längre.  -Det bästa med att vi är uppe tillsammans är våra frukoststunder. Säger mamma och myser. ❤️   (null)


Helvetes dag

På sjukhuset idag. Nåja inte hela men på förmiddagen så önskade jag att ms: en kunde fara åt helvete...
Jag ville inte vara med längre på denna resa. 

Gick upp tidigt imorse och åkte iväg till sjukhuset medans dem andra sov. Kände mig trött men också så såg jag fram emot min tysabri. 
8.15 satt jag i stolen och jag kom ut genom dörren 11.20. Brukar normalt ta max 90 minuter. 
Systern kunde inte hitta venen och efter tredje försökte bytte dem syster och jag fick en varm handske på armen där dem ville sticka. Nu var mina "bästa" vener spräckta och dem skulle ta längre ner på armleden. Tre försök till och då såg jag frustrationen i systerns ögon som höjde rösten och sa: helvete varför vill den inte. 
-Åh förlåt Malin ! 
-haha jag skulle kunna säga värre saker. 
En sista gång och sedan blir det stickhjälpen. Hon tog ett djupt andetag och jag likaså. 
-Aj fy f -n vad den gjorde ont och jag kände att tårarna börja komma. Åh den smärtan gick som en ilning i kroppen och jag ville bara slita ut allting som hängde på armen och gå därifrån. 
-du får en remiss dit ner nu det går inte bra det här.
-Du ska kanske börja tänka på en port så slipper Du det här? 
-Inte läge att prata om det nu eller hur ? sa jag till henne och tog mitt papper för att sedan gå vilse i det stora sjukhuset för att dem hade stängt av hissar och det blev nya vägar och systern hade skrivit fel avdelning så jag hamnade på en barnavdelning på kirurggatan och jag tror att systern såg min frustration och följde med mig till den rätta avdelningen. 
-Tusen Tack , sa jag och lunkade in i den stora kala avdelningen . 
OpSystern satte den på en gång och sa att dem inte skulle ha stuckit så många gånger innan jag kom till dem. Åkte upp på avdelningen och fick mitt efterlängtade dropp. Efter Ytterligare en timme så kom jag äntligen ut från sjukhuset. Åh vad jag avskydde allt som hade med min sjukdom att göra. 
Jag hade en klump i magen och kände mig så liten i den stora världen. 
(null)

(null)

Tillbaka

Från semestern i Spanien. 
Vi har haft en härlig vecka tillsammans i Malaga och åker gärna tillbaka. Underbar lgh och vilken utsikt. 
Jag hade lyxen att få vara med familjen i sol och värme. Det blev många skratt för när vi åker tillsammans händer det alltid något som inte ska hända men som vi kan skratta åt sedan. 
Vad sägs om kvarGlömd tfn i hyrbilen på vägen hem och vi står i kö på väg in till passkontrollen,  attackerad av en apa på Gibraltar bergen haha ja vad mer kan man säga ? Men vi kom hem hela och allt är med oss och vi mår bra. 
Imorgon ska jag äntligen få tanka min kropp, så välbehövt och min kropp är slut trots att jag har haft semester. Sista dagarna har jag varit trött men har ändå inte kunnat sovit gott.,,
Kroppen är ju van vid träning, vila, fjärde veckas tankning och nu bjöd jag på ett annorlunda tempo som var högt i tak så att säga . 
(null)Visa fler inlägg