Ms-dagen !

Idag uppmärksammar vi och visar att VI finns som bär MS. 
"Sorgens sjukdom"som den kallas för ..🧡
Vi är 20000 som bär sjukdomen idag och 1000 nya insjuknar varje år, Två av tre som insjuknar är kvinnor. 
Ms är en autoimmun sjukdom, vi har ett felriktad immunförsvar . Vid ms är det vävnader i hjärnan och ryggmärgen som angrips av det egna immunförsvaret.  Ms är en sjukdom som innebär att man inte vet hur förloppet "slutar" . Jag själv hoppas att jag iallafall inte blir sämre än vad jag är idag med mina handikapp som oftast inte syns. 
Tacksam för det. Det behövs pengar till forskning och reabelitering och jag kommer idag sätta in en summa på neurogåvan frökenms , vi har tillsammans kämpat ihop en stor summa , tack vare att ni har köpt våra armband 🧡
Otroligt tacksam och stolt att ni bär våra budskap 🧡🧡Tillsammsns är vi starka och kan göra något. 
Kram till er alla mina vänner ! 
(null)


Mamma

Grattis till alla mammor idag ❣️
Ni är hjältar, trygghet och vackra precis som NI är. 
M
A
M
M
ALLA har vi en mamma sedan skiljer sig det hur våran relation till ens egen mamma är. Den kan vara skör, stark eller så har man ingen relation alls.
Jag tycker om ordet MAMMA , för mig betyder det så mycket och jag kommer ihåg den dagen jag själv blev mamma och jag fick höra ordet för första gången från mina barn. Blir alldeles varm i hjärtat ❤️. Min egen mamma är stark, finns alltid där och är otroligt omtänksam. Livet skulle bli tråkigt utan henne. Den dagen kommer och jag tar därför vara på våra stunder och samtal. 

Så idag hyllar jag ALLA mammor som finns med oss och även våra mammor som finns "ovan"oss . Att vara mamma innebär ett tufft heltidsarbete och vi slutar inte vara mamma för att dem blir vuxna . 
Vi kommer alltid att oroa oss ...
Ha en jättefin dag ❤️
Kram fina mamma , vi ses snart ❣️ (null)

Tystnad

Älskar tystnaden på Skogskyrkogården , en sorts tung men ändå lätt tystnad. Här ligger "mina" och här vill även jag ligga när tiden är inne för mig.

Jag går förbi gravar och tittar på deras namn många har vackra blommor men där min mormor och morfar ligger är det tomt. 
Gravstenar som är lämnade och en brun skylt där det står att kyrkogården har "tagit " över platsen. Sorgligt med dessa gravar, det finns kanske inga anhöriga kvar eller så är det för tungt att gå hit. 
En vacker plats med mycket sorg och ändå människor man vill minnas med glädje❤️. 
Skulle vilja samla ihop allihopa och prata, fråga hur det är att vara död? Är det nattsvart eller finns det något annat ? Jag vill ju tro att det finns något annat, det känns lättare då när stunden är inne.
Jag fortsätter att gå mot min favorit plats eller gång, den "långa" vägen så otroligt vacker och älskar när den är tom och inga människor går på den. Den är högtidlig och pampig. Livets väg... Vänder mig om och hör någon traska förbi i lite av tankarnas gång, säkert har han lämnat några blommor till någon han höll av. Han ser lite ledsen ut. 
Kommer därefter till "mina"klappar på gravstenen och tittar på texten , nu finns det bara ett namn kvar av en person som jag tyckte väldigt mycket om men det är dock en plats att gå till och ibland känner jag en närvaro av dem. Lämnar blommor och ett sten hjärta och säger : du finns alltid i mitt hjärta ❤️

(null)

Visa fler inlägg