Ms och öga

(null)

Kommer ni ihåg att för några veckor sedan fick jag synfel på mitt vänstra öga ? 

Har pratat med neurologen och fick även tips här inne att det kan vara" ögonmigrän ". 
Är inte alls insatt i det här men när jag läser om det och hör om det så passade det bra in på mina symptomer denna fredagskväll. Det var hemskt och jag mådde jättedåligt psykiskt eftersom jag vart så rädd. Jag hade tänkt att jag skulle få huvudvärk om det hade varit migrän men vid ögonmigrän behöver det inte utlösa sådan smärta. Sedan sa neurologen att om det visar dig vara något nytt så ser man det eventuellt vid nästa mr. Så dem la ingen större oro eller vikt vid detta. Ska dock nämna det imorgon när jag ska tanka tysabri och höra med sjuksköterskan . Jag hoppas att A är där för hon jobbar även med migränpatienter. Känns inget nu iallafall och det är ju positivt :) 

Sitter nu och väntar medans min pappa tränar hos sjukgymnastiken. Passar på att skriva och fundera över vad som ska göras och listan är låååååång.  
Dottern E ska också på kontroll för sin diabetes 1 nästa vecka och stämma av inför sommaren. Hon har haft det tufft några dagar med värmen , märks på sockret och det svajar ofta ner och av andra orsaker har det varit högt på nätterna och då får man korrigera till rätt nivå, ibland blir man inte klok. 
Min kämpe i vardagen ❤️