In your face

Åkte till stan igår för att göra en ansiktsbehandling," microneedling". Lite ont skönt men märker att det har effekt för en åldrande hud. Tycker om att sköta huden och om det är något jag unnar mig är det vårdande för huden. Tar hand om det jag har på bästa sätt. 

Satt på pendeln och det kom sju ungdomar och satte sig bredvid mig och en äldre kvinna. Dem pratade rätt högljutt men tänkte inte så mycket på det förrän det kom ordet CP i var och varje mening från en kille som enligt mig var oförskämd genom att använda detta ord som något negativt, tillslut kunde jag inte hålla mig utan sa till killen :
-sluta säg CP hela tiden, det är inte ok.
Killen tittade på mig och sa;
- vadåra? Vad ska jag säga dåra? Bög eller hora?
Höll mig lugn och svarade: 
-va bara tyst ! Det räcker. 
Ojoj trodde att det skulle braka loss men killen garvade bara och resten av klungan höll tyst.,,.
Damen bredvid mig log och jag fortsatte min resa till stan. Nu skulle jag ju njuta av min behandling och kände att han kanske inte skulle använda dessa ord igen ..... Jag hoppas verkligen inte det. Ha respekt för andra och tänk er för innan ni öppnar munnen. 

Kram till er i denna kyla -11 grader (null)


Bio

Idag åkte jag direkt efter jobbet till stan med en del av familjen för att gå på bio. Idag var det "barnens biodag"så dem hade bio för halva priset på vissa barnfilmer. 
Jag älskar Grinchen så den ville jag absolut se dock var den här filmen tecknad och den första är det ju riktiga människor med. Filmen var bra men jag gillar första bättre. 
Haha en dag efter jobbet så kände jag mig som Grinchen, sur och tråkig men efter att gått till Kungsträdgården och få se all belysning som lyste upp kände jag mig lite gladare. 

Kände också kylan som trängde sig in i min kropp helt oinbjudet. Jag blir ju så stel när det är kallt och det känns som jag går med styltor. Frågade om det syndes men det gjorde det inte, hmmm ska man lita på det tro? 

Har ju också jobbat i helgen och i mitt yrke går och står man hela dagarna och det tar ju också på kroppen och dessutom har det varit black weekday och black friday . 
Förlåt men ibland sköter sig kunderna uselt. Ibland riktig pinsamma. Kläder på golvet, droppar kläder som man inte vill ha lägger man hit och dit. 
Det tar ju sånn tid att plocka upp och vi kunde ju faktiskt göra så mycket mer för våra kunder om vi fick använda den tiden till annat. Det saknas respekt för serviceyrket .  Tänk på det mina kära vänner ❣️
(null)


När man står

Precis på bergets kant och tänker ska jag hoppa eller inte ? 

 
Sa min vän som kämpar med en sjukdom. 

Det gick en ilning i kroppen och jag förstod vad hon menade. Jag har varit där och ibland ärligt talat står jag där ibland och snuddar vid tanken. 

-Det skulle vara så lätt att ta det där steget och allt är över fortsätter hon. Vad väntar jag på ? 
Jag försökte att samla mina tankar snabbt och började med att det är inte så lätt att släppa taget för nånstans inne vill man leva och därför tror man att det är lätt att dö....
Det är inte det, tro mig, min käre vän❤️

Ibland känner jag att jag dör lite varje dag ju äldre jag blir och det är ju på nått sätt sant eftersom vi blir äldre och vi då närmar oss döden vare sig vi vill eller inte. Vi fortsätter att prata och efter ett tag känns hon inte lika "tung" längre. Hon skrattade lätt i bakgrunden och sa : det finns bättre dagar att dö på. ....
Vi bestämde oss för att höras imorgon. Jag själv vill ju inget annat att hon ska vara kvar trots att hon är sjuk. Kämpa vännen kämpa ❤️
(null)


Visa fler inlägg