Sjukgymnast

I tisdags var jag hos sjukgymnasten, äntligen någon som "orkade" forska i varför jag hade ont i min axel, skuldra och nacke. 

Efter en grundlig undersökning på 45 minuter så misstänkte hon att jag hade en eller flera nerver klämda. Sedan har jag problem med nacken pga diskbråcket på två ställen. C5-c6 och c-7. 
Så nu ska jag få akupunktur två dagar i veckan. 
Om jag svarar bra efter tre fyra behandlingar kan man fortsätta annars har det oftast ingen effekt. Känns bra, har ju fått behandling förut med akupunktur samband med smärta. Jag är positiv till det mesta när det gäller att bli bra och må bättre. 
Det är så roligt att vi har fått beställningar på armband denna vecka, vi har gjort 8 st och jag hoppas att det blir fler. 
Värmer mitt hjärta att ni stödjer vårat projekt och budskap . 
Tack till er ❤️
(null)

Tankar

Jag har skrivit så mycket denna vecka olika inlägg, skriver ju för biogen och på det sättet hunnit tänka och reflektera över det som har hänt och händer.
Tycker om att skriva och jag tycker ännu mer om att ni vill läsa det. 

I tisdags tog jag mod till mig att be om min sjukjournal för den tiden jag låg inne och fick min diagnos. 
Det var En omtumlande resa och jag är lite nyfiken på vad neurologer och sjuksköterskor har skrivit. Ska även be om en bild på min hjärna, vet att jag har många plack i hjärnan, ryggen, hals och bröstrygg. Jag har fasat att se allihopa men nu känns det som en "rätt" tid för mig själv. Vi får se hur jag reagerar när jag läser och ser bilderna. 
 Har en önskan om att få skriva en bok om vad som har hänt och vikten av att stå på sig som patient. Att få ett besked och bli lämnad i ett kalt sjukhusrum. Att ha en mamma med ms. Att sköta om sin fru som har ms. Att leva med ms och få en ny kropp. 
Ja det är önskan och därav har jag skickat efter mina journaler. Önska kan man  alltid göra .. ❤️
(null)Visa fler inlägg