Små summor

Tänk vad glad jag blir när jag får era beställningar !!

Vaknar vissa dagar då jag har beställningar, skjutsar dottern till skolan och sedan hem till köksbordet. Sätter på kaffet, på med en podd gärna ms-podden eller Wahlgren och Wistam. Blir lugn när jag hör röster omkring mig ibland. 
Tar fram mina pärlor och börjar pärla. Hela köksbordet är fyllt med pärlor, budskap och härligt stök.
 Ni kan förstå att varje pärla som ni bär har trätts av mig under mina dagar och tankar. Är så glad att ni tar tiden och ger en slant till forskning för MS. 
Jag är stolt att ni bär budskapen och lyfter fram sjukdomen. 
Tack för er hjälp 🙏🏻 (null)


Stress och ms

Sitter nu med droppet som sakta flödar i min arm. 

Vilken morgon. Släppte av dottern vid skolan och trodde att jag hade koll på läget eller lättare sagt : jag hade koll på läget men trafiken ville något annat. Kö kö och kö. 
Sedan in i parkeringshuset för att leta parkeringsplats och möttes av byggarbetare som parkerade sina bilar och tog upp ett trettiotal parkeringar. 
Mötte en av dem som hade parkerat med sin stora bil och frågade om dem tyckte det var rättvist att ta upp så många platser ? 
-Har rast. 
-Jag har en tid att passa hos läkarn och han hade KAFFERAST!!!! Vad är viktigast ? 
-varken du eller jag vill ha p -bot och jag var här först . Det svar fick jag. 
-jag hoppas att du nästa gång går till läkarn att du inte hittar parkering och får betala för ett uteblivet läkarbesök. Svarade jag. 
Jä...la idiot. 
Rusade upp på avdelningen och sköterskan hade luren i handen för att ringa mig. Jag hade tårarna i ögonen, varför vet jag inte men all ilska och stress sköljde över mig. Fick lite te och droppet sattes på första försöket . Jag var så varm i kroppen att inget kunde hindra försöket som blev ett resultat.

Kram på er ❣️
(null)


Ms i vardagen

Tänk när man hade en frisk kropp att förhålla sig till.

 Jag har dock nästan glömt hur det kändes men det måste ha varit underbart. 
Att slippa varje morgon att ha värk och stelhet, ont i nacken, lite spasmer i benen när jag sträcker på mig eller ha ont i käken för att jag biter ihop mina käkar, trots att jag har bettskena. Det vore lycka. ❣️

Nu är det inte så. Bara att acceptera så att säga eller bita i det sura äpplet. 
Så jag väljer att inte se bakåt utan framåt på min sjukdom och mitt liv. Det som är kvar vill säga,det är något annat att leva med och jag hittar ibland vägar att gå så att min vardag blir dräglig och ibland fantastiskt. Min kropp trivs i rörelse och blir stel när jag är still, därför är väl mornarna "värst".  Jag badar varje kväll, det är så avkopplande och mjukgörande OCH helande för själen .....
Doften från badskum helst från rituals är Ett måste , då är jag nöjd,nöjd, nöjd som Pernilla Wahlgren säger❣️

Kram till er🙏🏻
(null)
Visa fler inlägg