Höst höst höst

(null)

Fy vilket väder jag vaknade till....

Trött i mössan och yrvaken ville jag inte stiga upp imorse. Hösten är vacker men inte idag. Regn och blåst och dessutom mörkt.
 Igår fick jag B-12 injektion som jag får var tredje månad, muskulärt. Har fått det sedan jag insjuknade i ms. 
Jag hade läst en artikel om det och jag hade ju ett sånt stort skov och gick ner otroligt mycket i vikt, hade brist på det mesta i min kropp. 
Jag hade ju även nervsmärtor mestadels för ms men det kan man få även vid brist på b -12 så vi provade och tycker att det har effekt iallafall inte motsatt effekt. Så jag är tacksam att jag får det och slipper tabletter utan får en dos , fyra gånger om året och sedan klart . 
Tar ni xtra vitaminer ? 
Jag äter d-vitaminer+K2 (det sista pga att upptaget är bättre för D-vitamin) zink för huden,( recept)magnesium citrat för kramp och oro i benen, B-plus för håret och naglar. Lite c-vitaminer i brustablett ibland vid förkylningar och då även ingefära shoots. 
Japp det var nog allt !! 
Sedan är det bra att träna, äta bra och sova, det är nog mirakelmedicinen i längden. 

Kram 

Snart snart

(null)

Är det dax att åka till Göteborg !!

Nästa lördag flyger jag ner till Göteborg och ska föreläsa för inbjudna gäster som bär MS. 
Det kommer vara även andra på plats som ska föreläsa. Det är Biogen som håller i denna dag. Jätteintressant och ett fint forum att träffa andra med ms, egentligen och det har vi pratat om innan och det är ju att det skulle finnas ett sådant forum för anhöriga. Så att anhöriga får en annan insyn i våran sjukdom. En önskan ❤️
Jag har ju själv varit gäst under en sådan dag fast då i Stockholm. Denna dag med föreläsning och tid för diskussion är i Malmö, Göteborg och Stockholm. Dem "turas"om. 
Åh vad spännande det ska bli. Så nu tränar jag här hemma och pratar och pratar. Det är alltid lite tungt att prata om det och blicka tillbaka på det som har hänt , det är som ett litet sår fortfarande. 
Men det blöder inte lika lätt som förut....  

Små summor

Tänk vad glad jag blir när jag får era beställningar !!

Vaknar vissa dagar då jag har beställningar, skjutsar dottern till skolan och sedan hem till köksbordet. Sätter på kaffet, på med en podd gärna ms-podden eller Wahlgren och Wistam. Blir lugn när jag hör röster omkring mig ibland. 
Tar fram mina pärlor och börjar pärla. Hela köksbordet är fyllt med pärlor, budskap och härligt stök.
 Ni kan förstå att varje pärla som ni bär har trätts av mig under mina dagar och tankar. Är så glad att ni tar tiden och ger en slant till forskning för MS. 
Jag är stolt att ni bär budskapen och lyfter fram sjukdomen. 
Tack för er hjälp 🙏🏻 (null)


Visa fler inlägg