Sjuk

Ja det blev ingen sjukgymnastik för mig i tisdags, hon blev sjuk. Telefonen ringde tidigt i tisdags och hon på andra sidan beklagade så mycket men tiden blir inställd....

 
Hmmm ja jag skulle ljuga om jag sa att jag inte blev besviken för det blev jag. Man laddar ju inför sådana möten. Förväntningar och lite upprymd var jag men nu får jag vänta i nästan tre veckor .....Fanns absolut inga tider att få. 
Så jag har tränat, cyklat, jobbat och pärlat armband denna vecka så mitt liv rullar på ändå. 

Jag tycker ju om att skriva och prata, helst att dela med sig av min ms resa , hur det är att leva med ms. (En sjukdom utan ansikte.)
Därför har jag en liten idé om att söka till "sommarpratarna 2019". Man vacklar ju alltid inför nått som är nytt och det blir lite "farligt" marken gungar lite. Det är säkert jättemånga där ute som vill berätta sin story som gäst, det finns helt underbara berättelser som inte blir uppmärksammade. Men det lockar mig ....
Tänk om ingen tycker om min story och vårat projekt Frökenms? Det kommer ju finnas kvar ändå, iallafall ett tag till ❤️
(null)Måndag

Herregud vad helgen gick fort ! 
 
Måndag i dag och det innebar jobb, sedan hem och pärla. Oj vad många som har beställt våra armband och det är så roligt. Varje beställning är unik och det är kunder som beställer till sig själva, present eller överraskning. Så stolt att ni vill bära vårat budskap och stödja vårat projekt . Bästa bästa bästa ni. 

Imorgon ska jag till sjukgymnasten, en ny stjärna. Min syster som också har ms går till henne och är så nöjd. Så jag bestämde mig för att byta. Hon var van vid "ms kroppar" så då kände jag att hon kanske kan hjälpa mig med mina problem med min kropp. Jag är ändå nöjd med min kropp, det tog ett tag att göra det efter min ms diagnos, jag var otroligt besviken på kroppen och var rädd varje dag att kroppen skulle göra mig besviken ......
Nu är vi mer vänner men inte totalt :)
Sedan blir det träning om jag mår bra efteråt. 
Stor kram till er alla❤️ (null)


Träning

Nu är jag på gång med träningen igen och jag känner en sådan frihet och lugn när jag är på gymmet.
 Ingen som ropar, ingen som vill ha min uppmärksamhet, ingen stress BARA jag !!
Hur Underbart som helst. 
Bara utmaningar och min tjurighet att jag också ska fixa MINA mål detta år. 
Jag har börjat cykla och idag cyklade jag 18 km på en timme, jag vill cykla 2 mil på den tiden och det ska jag fixa. 
Satte på mig ena luren ( bara det ena ) har ju piercat mitt öra. En tragus piercing :) Har alltid velay haft det och nu 20 år senare gjorde jag det samtidigt som mina döttrar. 
Killen som gjorde piercingen var jättetrevlig och kunnig och kallade oss för tripp trapp trull han tyckte att det hade varit coolt om mormor hade varit med också. 
Tre generationer. Haha min mamma hade nog faktiskt kunnat gjort det, 85 år gammal.  
Oj nu kom jag från ämnet, lyssnade iallafall på ms podden som är en intressant podd och Hanna som pratar är så duktig och har ms själv. 
Det var tungt att cykla men det var ännu tyngre när jag skulle kliva av ..,.
Mina ben var så tunga men ändå tomma, en äldre herre frågade om jag behövde hjälp. Skakade lite på huvudet och log mot honom och sa att det var ok. Satte mig på golvet en stund och skadade benen och sedan fungerade dem helt ok. 
Lite stapplande steg mot mitt skåp. 
Jag vet att det blir bättre. Jag tror att det blir bättre det finns inget annat alternativ .... (null)

Visa fler inlägg