Knivhugg

I tre dagar nu har jag haft smärta i baksidan av huvudet mest på högersidan och framsidan av kinden jämte högra örat. Smärtattacker och knivhugg som håller i sig några sekunder sedan uppehåll och sedan kommer det tillbaka och så håller det på. 

Ringde 1177 igår och förklarade och frågade om det fanns något bättre smärtstillande än alvedon och diclofenac( migrän ) men hon hade ingen förklaring eller råd mer än mina tbl som hon trodde kunnat hjälpt. 
Jag tog min migränmedicin, alvedon och min värmekudde och gick och lade mig igår kväll för det var så irriterande och gjorde så ont. 
Tillslut somnade jag för att vakna till skiten igen. 
Jag googlade och fann något som hette "Dystestesi"och det stämde in så bra på mig . Tyvärr fanns det ingen förklaring mer än att det kunde vara en nerv klämd från nacken och det kan ju förklara eftersom jag har ju problem med nacken, ska ta upp det med sjukgymnasten ( som ofta ringer och avbokar pga sjukdom )och sköterskan när jag tankar. 
Så det verkar som det är bara bita ihop ett tag till och vara kompis med min vetekudde som faktiskt lindrar den där jäv..
Neven kanske slappnar av ?

Ha det fint!!
(null)


Visa fler inlägg