Nytt år

Idag gifte vi oss för 20 år sedan , en eftermiddag på Skansen ❤️Tänk vad tiden har gått fort. Vi har fått tre barn dom idag är 21,19 och 14 år. Vi har upplevt sorg, sjukdomar och många fantastiska resor ihop och samlat på en massa minnen av dessa. Livet är inte lätt och att hålla sams är inte det enklaste men jag hoppas iallafall att familjen och barnen har en grund att stå på och att barnen håller ihop den dag  jag inte finns längre. Det är min önskan, jag vet hur det är att inte ha någon direkt kontakt med sina syskon , tyvärr. 

Idag ska vi ha fest för bröllopsdag, min 50 årsdag och att det är nyår!! Våra vänner kommer hit och även barnens. Superkul !!
Vad nästa år bjuder på det försöker jag inte tänka på och inga nyårslöften ges. Jag sänder mina allra största kramar till dem som inte finns hos oss löngre 💔 och till min bästa kompis som kämpar för att få vara kvar, min vän B. ❤️ Ha en fantastisk dag och kväll. Va rädd om er därute och TACK för allla pepp, varma ord och att ni läser mina rader. Det värmer och mitt budskap kommer Fram. 
Puss och kram ❤️❤️
Gott nytt år⭐️⭐️och välkommen 2018!! (null)


Julen är över

Men inte sorgen och saknaden och Nu ska vi ladda om med nyår ...

Känner bara en sorts tomhet och rädsla över vad nästa år ska bjuda på. Nu har jag/vi varit med om så mycket att jag vågar inte hoppas på ett "bättre" år. Jag trevar i mörket men utåt  sett fungerar jag som alla andra men inombords är jag trasig. När E somnade in nu så kände jag bara en stor sorg,nattsvart. Spelar ingen roll vad andra säger till en utan har lust att säga högt , ja nästan skrika: Gå i mina skor en dag så får du se hur det är !!

Jag samlar ihop min kropp min sorg min saknad och försöker blicka framåt, hålla huvudet över vattenytan och ska nu gå vidare med allt som ska göras. Tänker inte så mycket framåt utan jag tar en stund i taget och längtar just nu att gå och lägga mig och dra täcket över huvudet ....
 
Gonatt 💙 (null)


Ett mörker sköljer över mig när jag igår bestämde mig för att ringa sjukhuset i Mora ..

(null)

Jag hade fått ett samtal av min syssling i Dalarna att E hade åkt in på sjukhuset. Min pappas kusin, han miste ju både sina bröder i våras och vi var på en mycket vackert begravning fylld med värme, sorg och kärlek. Det var en tung dag och framför allt för E som fick begrava sina två bröder som var yngre än han själv. 

Nu låg han själv på sjukhuset och vi visste inte att det var så allvarligt som vi vet idag.
Ringde 12.50 och systern ville att jag skulle återkomma om en kvart. Ringde efter den långa kvarten och jag förklarade vem jag var och att vi hade tänkt att åka upp på annandagen. 
- då måste jag lämnade ett tråkigt besked....
E somnade in precis.... 
-nej nej nej , skrek jag. Inte E. Tårarna sköljde över mig och jag kunde knappt få fram något . Varför varför ? 
-en kraftig blodförgiftning. Kroppen slogs ut totalt. Jag tog mig samman och " tackade" systern. 
Nu skulle jag även berätta för min pappa som hade mist sin kusin som han stod så nära, på självaste julafton.  Spelar egentligen ingen roll vad det är för dag när man kommer med ett besked, ett besked är ett besked. Det blev en tung jul och jag känner en sån sorg och saknad över denna fina "gubbe". En naturmänniska som värnade om släkten och han var så glad att jag hade kontakt med min syssling som är 20 år yngre än jag och var hans brors enda dotter men vi känner någon sorts gemenskap med varandra och helst nu. 
 Vi hade skickar ett par strumpor med dalahästar i julklapp och den klappen ville han öppna på självaste julafton men nu blev det aldrig så.... Det stod även en hälsning att vi ville att han skulle hålla sig frisk så att vi skulle ses snart. 
Nu blir det på hans begravning. ..
Kanske sitter dem tre bröderna på ett moln och ser ner på oss. 
"Ni är med oss hela tiden och speciellt DU E, du lämnade oss med en stor sorg och saknad. " Dalarna blir aldrig sig likt utan er. 

Kram till himlen ❤️


Visa fler inlägg