Broms och ms

Tidig morgon och jag började dagen med sjukgymnast pga diskbråck i nacken. 
Diskkotorna C5-c6 c6-c7 är som krånglar.
Fick reda på att domningar i arm och hand kan ha en förklaring och det är att nerverna är delvis klämda. Har ofta ont i nacken och får en sånn trötthetskänsla i axel och nacke. Fick akupunktur och hon tryckte på vissa ställen som kändes ".hårda" . Kändes väl ok men jag hade tänkt mig mer massage. Det hade varit underbart ! Men nej. Jag får ge det en chans till sedan får jag se om jag går vidare eller om smärtan, diskbråcken och jag får hänga ihop liksom jag och min MS. 

Sedan åkte jag fyra våningar upp och väntade på min "cocktail ". Det var lite stressigt för sköterskorna för jag fick vänta en stund.           Sedan hade min sköterska en överraskning, yeeeh tänkte jag och sedan såg jag var det var och då blev det en besvikelse : tester och lämna blod. .. 
-inge höjdare va ? 
-nope men har jag något val ? Nej då kör vi. 
(null)

Planering

Och snart är det dax !!

Dax för Neuropromenaden 2018. Den går i Stockholm den 12 maj kl. 13 i Tantolunden på söder.Promenaden finns också i Malmö, Göteborg och Visby samma dag. 
Vi hoppas på att så många kommer till denna promenad för att hjälpa och lyfta upp olika neurologiska sjukdomar som MS. Det kommer att bli  lotterier, goodiebags och lite överraskningar. En härlig eftermiddag med härliga människor. Så passa på att anmäla er. 
Kostnaden är minst 50kr som går oavkortat till neurogåvan.  Man kan också skänka en slant och inte delta fysiskt utan psykiskt. 🙏🏻 Alla intäkter under dagen kommer att skänkas till neurogåvan för neurologiska sjukdomar.  Så häng med 🙏🏻
Kram 🧡

https://neuropromenaden.se/ (null)
Armband

Otroligt roligt att få berätta att vi fick en större beställning på armband. 
Norra Bohuslän neuroförbundet har beställt av oss armband för att dem ville uppmärksamma ms -dagen den 31 maj. 
Så fantastiskt fint och viktigt att vårat budskap går fram och att det blir pengar till forskning. Vi tackar så mycket. Det blev lite vackrare runt omkring oss. Fick göra en xtra beställning på dem orange pärlorna eftersom det är ms färgen. 
Så nu har vi att göra men det är bara roligt , så roligt ! 
Idag var jag och träffade Maria Montazami och mina bloggvänner , alltid så roligt att ses. Marias man Kamran var med och han är lika trevlig som alltid. Straxt innan jag fick min ms diagnos började jag läsa Marias blogg och sedan dess har vi haft kontakt  och det var 2010. Jag är lycklig lottad att under min ms resa träffat underbara människor och jag har fortfarande kontakt med många av dessa. 
Det är att våga att utmana sig själv och ta plats. Lyfta blicken och säga hej. Man ser så mycket om man lyfter blicken. 
Finns så mycket vackert att se och underbara människor att träffa.  (null)


Visa fler inlägg