En vanlig dag

Min Träning, skjussade min pappa till träningen som kämpar med sitt, sedan hem och storhandla, packa upp två veckors inhandling, ska sedan försöka bli klar med målningen, tvätta ...., En vanlig dag !

Jag gick "bara" på löpbandet i 40-45 minuter för sedan ville inte riktigt mitt vänstra ben. Satte mig en stund och tänkte : fan vad hopplöst det känns när jag har en plan och kroppen min har en annan. 
Det kan vara att jag har sovit för lite, stressad eller att jag börjar bli trött för nästa vecka ska jag tanka. Kan vara så att jag försöker febrilt att hitta en anledning men utan resultat. Så kan det vara, det känns lite lättare om det finns en förklaring än att säga : hmmm ja livet blev inte bättre och jag kan inte bli bättre. 
Det vore ju tråkigt för då innebär det att jag inte antagligen utmanar mig själv längre. Utmaningen är ju den jag lever på. Så jag kommer att gå till gymmet imorgon och köra Cross fit och styrka. Så får jag se hur det går och det kommer att bli härligt att utmana ödet igen . 
Kram på er❤️       (null)

             

Jag

Att vara mamma, fru, vän, syster och dotter kan vara både glädjande men också tufft. Att dessutom ha ms och en dotter som har diabetes 1 gör inte livet lättare. 
Människor runt omkring mig ser mig som frisk och likaså dottern, det är egentligen ingen som stannar upp och frågar verkligen på allvar hur det är och stannar upp för att lyssna på svaret ..         
Det är jobbigt med svaret kanske ? 
Fast jag kanske skulle säga :Det år jättebra ! För det kan det verkligen vara . Mitt liv kan vara jättebra men otroligt tufft. 
Jag tycker helt ärligt att livet är tufft och har varit tufft. Jag är diagnoserad med anorexia i min ungdom, jag hade svårt att bli gravid, min syster fick ms , jag fick ms , min vän drabbades av cancer, många av min omgivning har gått bort på kort tid och slutligen drabbades min dotter av diabetes 1. Ibland har jag lust att sätta mig i en hörna och bara gråta men vad hjälper det ? 
Det är bara att köra på tills nästa sak händer för det kommer det att göra både bra och dåliga saker. För vissa händer det mindre bra saker. 
När min dotter fick diabetes 1 var det droppen det var som att kliva ner i ett stort svart hål, ett mörker som jag kan känna av ibland trots att vi lever med hela tiden. Ibland känns det som att jag inte vågar  sätta mig ner och tänka för då kommer tårarna. 
Då gör jag något  i stället. Yogar, tränar bara inte sitta still.  ..
(null)

Diabetes !!

  • Idag är det diabetesdagen och äntligen har diabetesen fått en egen GALA. En gala för insamling till denna sjukdom som drabbar två barn om dagen, en livslång sjukdom och ett otroligt ansvar som drabbar enskild person och familj. Våran dotter E drabbades av diabetes 12/12-16, hon insjuknade svårt och vi alla fick en riktig käftsmäll.  Framför allt hon själv.  Hon är min vardagshjälte och en förebild för andra med diabetes 1. Jag vet att hon vill slänga insulinpennan i väggen ibland och tröttnar på allt räknade men jag vet också att hon är duktig på att ta upp pennan och fortsätta sin kamp.
Idag har det samlats flera hundra ansikten till denna sjukdom. En sjukdom som vissa rycker på axlarna åt men det är dax att stå upp för denna sjukdom det går att leva ett bra liv,fullt ut MEN det behövs pengar för att vi ska finna ett bot till denna tuffa resa. 
Kom igen nu, va med oss ikväll. Skänk en tia det har alla i sin ficka skramlande och ju fler det blir desto större chans har vi att nå vårt mål!!!! 
9000597 barndiabetes , swisch . 
Puss och kram💙 (null)

Visa fler inlägg